zondag 27 januari 2013

Aangepast menu, nee.

25 januari was het dan EINDELIJK zo ver, het concert van The Script! Dit kon niemand zijn ontgaan aangezien ik het misschien iets te vaak op twitter en facebook had neergezet.

Onze reis begon zeer voorspoedig. De bus hadden we gehaald en de treinen allemaal ook! Op schiphol was er even paniek want ik en linda namen de roltrap ipv de trap en daardoor waren ze ons kwijt, gelukkig bleken wij een paar meter verderop te staan dus was dit drama snel opgelost.

Eenmaal aangekomen in Amsterdam gingen we opzoek naar iets te eten. Wij hadden verwacht dat er wel veel restaurants ofzo zouden zitten maar dit viel tegen. Uiteindelijk vonden we een plek om te eten, gezellig tussen de voetbalshirts en andere dingen van ajax. Volgens heb bordje kon je er pizza eten, dus wij waren blij. Eenmaal binnen kregen we te horen dat ze een aangepast menu hadden, wat niet zo heel erg top was. Maar omdat wij zo leuk zijn (en heel vroeg waren) was het toch nog mogelijk om een pizza te krijgen, dus we waren blij!
De saus op de pizza's was alleen niet zo heel erg top.. Iedereen die binnen kwam keek naar onze pizza's en wilde dat ook eten, maar ze bleven maar tegen iedereen zeggen dat ze een aangepast menu hadden en 9 van de 10 mensen gingen gelijk weer weg en gingen ergens anders wat eten. Bij deze raad ik het restaurant ding aan om gewoon geen aangepast menu meer te doen.

Hierna gingen we richting het Ziggo Dome om alvast in de rij te staan, zodat we een goede plek zouden hebben. Helaas hadden heel veel mensen het zelfde idee.. Na 40 minuten van onderkoeling en gevoelloze tenen waren we binnen.
We kregen het zelfs voor elkaar om 2 tassen, 2 sjaals en 4 winterjassen in één kluisje te proppen, financiële meevaller dus.
Onze plaatsen waren wel goed, niet superdichtbij maar ook niet erg achteraan. Het concert zelf was echt precies zoals verwacht en gehoopt en gewoon heel vet! Jammer van die kutjes naast ons die dachten dat ze zichzelf wel naar voren konden duwen, helaas voor hun duwen wij net zo hard terug ^^
Het moment waarop de gitarist een flesje bier ging atten op t podium was ook wel bijzonder.

Na het concert gingen we de kou weer in op weg naar huis. De trein was echt overvol dus het werd vooral een staande reis terug. Gelukkig konden we onderweg een spannend gesprek meeluisteren. Zo vertelde iemand dat hij zn gezicht ging stomen als hij thuis was, dit wilden wij natuurlijk heel graag weten! 
En ohja, iedereen die zei dat The Script slecht is live, dat zijn ze dus echt niet!!

0 reacties:

Een reactie posten