zondag 19 augustus 2012

Brabanders kunnen niet hakken?

Afgelopen donderdag was het zo ver, DE trip naar Eindhoven samen met Linda. Om kwart voor 9 zaten we al in de bus en het reizen ging verrassend goed! Eenmaal daar aangekomen begonnen de problemen, waar zit ons hotel? Met de navigatie ging het helemaal top, in plaats van helemaal rechtdoor lopen zodat je er in een paar minuten was hebben we een half uur of nog langer heen en weer gelopen. Maar uiteindelijk waren we er en konden we onze spullen dumpen op onze extreem warme hotelkamer!
Hierna gingen we de stad in, kijken of er nog wat te shoppen valt. Dit viel opzich best tegen, ze hebben er heel veel merkwinkels en verder gewoon de standaard winkels, niks bijzonders dus. Dat Brabantse accent is wel leuk om overal te horen, zelf vinden ze dat wij een extreem accent hebben terwijl zij ons mam en ons pap zeggen en alles kei leuk/lelijk/gezellig/enz vinden.
Na het eten, de paar uur durende kledingscrisis en de rest gingen we uit. Op donderdag is alles op tot 2 en vrijdag en zaterdag tot 4, helaas waren wij er donderdag.. Het was hartstikke druk en vol met meisjes in veel te korte outfits,dus jongens echt iets voor jullie het uitgaan daar! Je hebt daar een lange straat met links en rechts overal cafés en dingen waar je heen kan, zo veel keuze dat je maar een beetje van de een naar de ander gaat om te kijken wat er nou het leukst is! De wijn was alleen wel belachelijk duur in sommige tenten, 3.75 is echt niet normaal. Maar draaien kunnen ze daar wel! Daar kunnen ze hier in tjc nog een voorbeeld aan nemen met hun 1000 nederlandstalige kutnummers.
In een van die tenten kwam er een nummer van Brennan Heart dus wij liepen daar naar binnen. Meezingen deed niemand alleen wij, dan komt het stuk waarop hier in het Westland iedereen gaat hakken springen weetikveel wat en je raad het nooit, iedereen stond stil O.o gewoon niemand op ons na die ook maar een sprongetje maakt of iets, dit vonden wij raar.
Nadat we helemaal los gingen ging alles dicht ging hebben we nog even gechillt buiten, waar we weer een hoop rare mensen tegen kwamen. Uiteindelijk moesten we zelfs wegrennen voor een paar met de smoes dat we op tijd terug moesten zijn bij het hotel omdat we er dan anders niet meer in zouden mogen. Het idee was om wakker te blijven tot het ontbijt (7 uur) maar we hadden toch maar een slaappoging gedaan. Helemaal dood gingen we de dag erna nog verder shoppen. Waren 2 hele gezellige dagen!

0 reacties:

Een reactie posten