maandag 19 augustus 2013

Sunny beach

Zit je dan, in de lobby dinges van je hotel te wachten tot je om 23:45 wordt opgehaald door je bus en dan rond half 5 komen we weer in ons saaie landje aan. Om eerlijk te zijn, blijf ik liever hier! Het weer is top, het uitgaan is super en de mensen zijn aardig, gewoon alles is leuk! Ook kan je hier gewoon even een pizza eten in een tentje voor omgerekend €2,75, geen geld dus!
Aan de andere kant vindt mn lichaam t wel fijn dat we weer even 'rustig' gaan doen. Spierpijn is overal aanwezig, net als de 100 blauwe plekken, zere enkels, halve bijholteontsteking en geweldige hoest waardoor mn stem nu erg sexy klinkt.
De feestjes hier waren zeker niet mis, vooral totally summer beach party was echt heeeel gaaf. Ook de neonplash was een aardig heftig avondje, we zagen er ook erg goed uit na die avond xD eigenlijk was gewoon alles leuk en ik zou t zo allemaal weer over willen doen!

Gelijk gaan slapen na t uitgaan doen we ook niet aan, want er was altijd nog wel een afterbakkie, of afterparty zoals de limburgers zeggen want die vonden dat bakkie maar raar. Soms veroorzaakten we hiermee een beetje geluidsoverlast en we waren erg bang dat we onze borg (€100,- pp) niet terug zouden krijgen, maar stress om niks we hebben t net gewoon teruggekregen.

Natuurlijk hebben we veeeel meer meegemaakt en spannende dingen beleefd, maar jullie hoeven niet alles te weten ^^

Dag Bulgarije, we gaan je missen!

0 reacties:

Een reactie posten